Deloitte en Bank van Breda verlengen hun partnership

De gezondheidszorgsector ondergaat een dynamische transformatie, gedreven door technologische vooruitgang en een voortdurend veranderend landschap. In dit kader zijn onze voortgezette partnerships met Deloitte en Bank van Breda een baken van innovatie en vooruitgang. In het komende jaar beloven deze samenwerkingen een aanzienlijke impact te hebben op de sectoren life sciences en gezondheidszorg.

Deloitte: geef de toekomst van de gezondheidszorg vorm

Dit partnership biedt Deloitte een ideaal platform om de toekomst van de gezondheidszorg op een tastbare en begrijpelijke manier aan hun klanten te laten zien. De synergie tussen Deloitte en Health House faciliteert de verspreiding van cruciale informatie en best practices binnen de gezondheidszorgsector. Hierdoor blijven beide partijen op de hoogte van opkomende trends en technologieën, versterken ze hun onderlinge netwerkverbindingen en bevorderen ze innovatie.

“Door onze samenwerking met Health House te verlengen, wil Deloitte zijn netwerk versterken en zijn kennisbasis met betrekking tot de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg verdiepen, terwijl het ook zijn positie als digitale ambassadeur in de sector Life Sciences en Gezondheidszorg versterkt.”
– Tom Van Wesemael en Anne Massij, Deloitte

Bank van Breda: innovatie bevorderen in de gezondheidszorg

Het gezondheidszorgsysteem ondergaat aanzienlijke veranderingen, gedreven door technologische vooruitgang zoals telezorg, kunstmatige intelligentie, 3D-printen en nieuwe medische platforms. Bank van Breda heeft het belang van deze veranderingen en hun impact op medische professionals erkend. Door samen te werken met Health House zorgt Bank van Breda ervoor dat haar cliënten, die voornamelijk medische professionals zijn, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Dit partnership biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar biedt ook inspirerende rondleidingen en workshops om klanten betrokken en op de hoogte te houden. Ortwin Boone, verantwoordelijk voor vrije beroepen bij Bank van Breda, benadrukt het belang van deze samenwerking bij het inspireren en ondersteunen van hun klanten.

“Health House kan via een ervaringsgericht circuit demonstreren hoe de wereld van toekomstige gezondheidszorg eruit zou kunnen zien. En daarin willen we onze klanten, de artsen, maximaal inspireren en ondersteunen.”
– Ortwin Boone, verantwoordelijk voor vrije beroepen bij Bank van Breda

Deze praktische benadering stelt medische professionals in staat om zich een voorstelling te maken van en zich voor te bereiden op de toekomst van de gezondheidszorg, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan en nieuwe technologieën en praktijken kunnen omarmen.

Een veelbelovende toekomst

De verlengde samenwerkingen markeren een belangrijke stap richting een meer innovatieve en verbonden gezondheidszorgsector. Door hun expertise en middelen te bundelen, zijn deze organisaties goed gepositioneerd om zich te bewegen door het veranderende landschap en betekenisvolle veranderingen te stimuleren.

Ander nieuws

/ Inspire
Growth 4 Health: een inspirerende reeks van 5 keynotes
/ Inspire
Dag van de Zorg 2024: een mooie dag met bekende gezichten
/ Project
DBS Select: een patiënteneducatieplatform over Deep Brain Stimulation
/ Project
NOMAD Horizon Europe
/ Project
VirusBank Platform: volledig uitgerust voor onderzoek naar virussen van hoog epidemisch of pandemisch belang.
/ Accelerate
Health House bundelt de krachten voor het Smart Drinking-project
/ Connect
Deloitte gaat een partnerschap aan met Health House
/ Partner Content
Slimme health communities en de toekomst van de gezondheid
/ Create
Driven by Health - Mentaal evenwicht bij jongeren
/ Inspire
Week van de Zorg: Vlaams minister van Innovatie, Hilde Crevits, bezoekt Health House
/ Create
Driven by Health - Onze wereld gevaccineerd
/ Accelerate
Smart drinking